اما اهمیت اخلاق در نگاه امام(ع) چگونه است؟ در خطبه 113 جملهای از ایشان وارد شده است که «لا قرین کَحُسنِالخُلقِ»3
در خطبه 176 عبارتی هست که امام(ع) میفرمایند نسبت به اخلاق حساس باشید: «ایاکم و تَهزیعِ الأخلاق و تَصریفَها»4 به نظر اینطور میآید که اگر اخلاق زیرپا گذاشته شود هیچ چیز سالم نمیماند، نه اعتقادات، نه زندگی، نه سیاست، نه اجتماع و نه هیچ ارزش دیگر.
مردم با خروش عاشورایی خود در 9 دی، بساط خیابانی فتنهگران را برچیدند؛ شکی نیست که این روز در تاریخ این سرزمین ماندگار شد و البته پوشیده نیست که بسیاری از کسانی که در آن حوادث نقش داشتند، از ماندگاری این روز ناراحت و عصبانی باشند!
مردم ما در مقابله با فتنه، خودشان به پا خواستند. نهم دی در سراسر کشور مشت محکمی به دهان فتنه گران زدند، این کار را خود مردم کردند. مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
یادداشتی از علاقمندان مرحوم آیت الله مجتبی تهرانی (رضوان الله تعالی علیه)
چند سال پیش، غوطه ور در آمال و آرزوها و خواسته های اول جوانی، شب قدری بود که در مسجد جامع بازار پای منبر وعظ ایشان نشسته بودم؛ انصافا مراسم شب قدر ایشان بی نظیر بود. ایشان حدیثی را از معصومی نقل کردند که آن طور که می فرمودند، برای خودشان به شدت تازگی داشت و آن هم این بود که: «الدعاء یرد القضا و"القدر"» دعا قضا و قدر را تغییر می دهد. و توضیح دادند البته اگر با شرایط دعا و استجابت آن انجام شود و حدیثی را برای شرایط استجابت دعا نقل کردند. بعد از مجلس من سرخوش از فراگرفتن این حدیث، از مجلس بیرون رفتم و حاجتی که داشتم را طبق دستور ایشان که از حدیث نقل کردند از خداوند درخواست کردم، مدتی گذشت اما حاجتم برآورده نشد!