از وجود امام زمان غافل نباشید، همیشه ما به وجود نازنینش هر لحظه با تجربه ای که ما از صدر اسلام داریم که به خاطر عدم آگاهی، مسلمین چطور از مسیر اسلام منحرف شده اند و این تجربه باید برای مسلمین درس عبرتی باشد.
بادقت کلمات این « روح خدا » را که خط او خط رسول خداست دقت کنید، وجود امام زمان امروز برای ما معیار است راه او راه سعادت و انحراف ازآن خسران دنیا و آخرت است.
شهید محمد بروجردی
حضرت آیت الله العظمی نجفی مرعشی (ره) نقل فرمود: یکی از علمای نجف برای من نقل کرد: مشکلی داشتم به مسجد جمکران رفتم درد دلم را در عالم معنی به حضرت ولی عصر (عج) عرض کردم و از او خواستم که وساطت کرده و از درگاه خدا شفاعت کند تا مشکل من حل گردد.
ما لشگر امام حسینیم، حسین وار هم باید بجنگیم، اگر قبر شش گوشه امام حسین (ع) را در آغوش بگیریم کلامی ودعایی جز این نباید داشته باشیم: « اللهم اجعل محیای محیا محمد و آل محمد و مماتی محمد و آل محمد »
اگر در پیروزی ها خودمان را دخیل بدانیم این حجاب است برای ما، این شاید انکار خداست.
شهید حاج حسین خرازی
حضرت یوسف علیه السلام در هیچ شرایطی ناامید نشد حتی هنگامی که توسط برادرانش در چاه فرو افتاد. ارتباط مستمر و پایدار و خالصانه با خدا، او را از قعر چاه به عزیز مصر رساند. و ناجی انسان های ناامید شد.
آنچه مسلم است، این است که قرآن یک کتاب قصه نیست، آنچه در قالب قصص قرآن آمده به عنوان پیام ها و درس های بزرگ زندگی برای همیشه تاریخ زندگی بشر می باشد. همه سرگذشت ها، حتی سرگذشت انسان های بسیار بزرگ جهان در بستر زمان از یادها رفته و بخشی از افکار و رفتار آنان مورد نقد واقع شده و می شود. امّا زندگی بزرگانی که در قرآن ترسیم و تدوین شده، سراسر درس زندگی و اخلاق و عرفان و بندگی و بالندگی است. هر چه بر علم و دانش و تجربه بشری افزوده می شود. برداشت ها و انبساط های عمیق تر و دقیق تری بدست می آید.
داستان زیبای حضرت یوسف صدیق (علیه السلام) یکی از آنهاست. در این نوشتار تنها به بخشی از نکته های اخلاقی و تربیتی این داستان می پردازیم: